top of page

SHAMPON E PASTER

cilesi e pare

Shampo e pastër pastron qerpikët dhe heq butësisht mbetjet e make-up-it, pluhurin dhe sebumin pa irrituar lëkurën dhe sytë.

Qoftë zgjatimi apo ngritja e qerpikëve - pastrimi është gjithçka dhe e gjitha!

ZGJATJE TË QERPIKËVE

cilesi e pare

Me furçën e pastër heqim mbetjet e make-up-it, pluhurin dhe sebumin nga qerpikët dhe i përgatisim për trajtimin e ardhshëm.

Qoftë zgjatimi apo ngritja e qerpikëve - pastrimi është gjithçka dhe e gjitha!

bottom of page